Mitä maksaa?

Mitä kurssi maksaa?

Suurin osa kursseistani järjestetään kansalaisopistojen ja koirakoulujen kanssa yhteistyönä, jolloin kurssien hinnat ovat koko lukukaudelta alle 100 e/ koirakko. Toki ryhmät ovat silloin isompia ja odotteluaikaa suorituspaikoilla voi joskus kertyä hetkinen.

Jos kuitenkin omaan aikatauluun passaisi paremmin yksityisryhmä tai yksilöopetus niin sekin on mahdollista. Tällöin kurssisisältö räätälöidään täysin yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiin sopien.

Esimerkiksi Espoossa starttasi 2016 pitkäkestoinen treeniryhmä yksityiskoulutuksena ja ideana tavata joka toinen viikko kesän ja syksyn. Työskentely räätälöitiin ryhmän toiveiden mukaan ja koirien erityisten tarpeiden pohjalta.

Sinäkin voit halutessasi koota 3-10 koirakon porukan ja kutsua minut ohjaamaan kerran tai säännöllisemmin. 1,5 h työskentelyn veloitus ryhmässä on 10 e koirakko/ minimiveloitus 50 e/ 90 minuuttia.

 Nyt uutuutena myös tarjoan yksilövalmennusta opiskelijahintaan 50 e/ kerta/ 75 minuuttia ja se on erityisesti suunnattu sellaisille koirakoille, joilla on jotakin haastetta arjen tilanteissa ja joihin kaipaavat ammattimaisen kouluttajan opastusta ( hihnakäytös, yksinjäämisen vaikeudet, ongelmat muiden koirien tai ihmisten kanssa, pelot, aggressiot tai pakkomielteinen käytös ). Yksilökäynneistä voi ottaa yhteyttä sähköpostitse: annsuzanne.lindgren@gmail.com

Lisäksi tulen tarjoamaan konsultaatioapua myös sähköpostin välityksellä yksilöohjauksen merkeissä jos kotikäynnin tai tapaamisen järjestäminen on hankalaa ja mikäli mahdollisen pulman hoitaminen on mahdollista kouluttajan neuvoilla tätä kautta. Sähköpostikonsultaatio on käytössä jo työssäni rescuekoirien käytösneuvonnassa, jossa autan koiranomistajia ympäri Suomea. 
Esimerkkitilanteita, joita voidaan hoitaa myös sähköpostikonsultaation avulla ovat: ohitusongelmat hihnassa kun niihin ei liity mitään muita pulmia arjessa, eroahdistuksen hoito kun yksinjäämiseen ei liity materiaalien tuhoamista, hihnassa kiskomatta kävelemisen harjoittelu kun koira on ensin käynyt eläinlääkärin tarkastuksessa mahdollisten kiputilojen varalta ja kun koiralla ei ole hihnakävelyyn liittyviä pelkoja.
Pelkän sähköpostikonsultaation hinta on 25 e/ sisältäen kaksi konsultaatiokertaa.Voit kysellä sähköpostikonsultaatiosta jo nyt osoitteesta: annsuzanne.lindgren@gmail.com

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS