Koiran kanssa kuntoilemaan- kurssit

Koiran kanssa kuntoilemaan?

Koiran kanssa kuntoilemaan- kurssin konseptin on luonut Suzanne Lindgren ja kurssia on vedetty mm. Espoon Työväenopistossa, Järvenpään Opistossa ja yksityisryhmissä vuodesta 2010 lähtien. Kurssia toteutetaan sekä 8 tapaamiskerran tiiviskurssina, 12 tapaamiskerran syventävänä kokonaisuutena ja noin vuoden pituisena säännöllisesti toistuvana treeniryhmänä. Lisäksi kurssin erilaisia aihekokonaisuuksia voi opiskella yksittäisinä viikonloppu-koulutuksina tai yksityiskoulutuksina.

Kurssin tarkoituksena on kohottaa koirakoiden peruskuntoa, yhdessä tekemisen iloa ja tutustua uusiin harrastuksiin, joita tehdä yhdessä koiran kanssa. Kurssi ei ole niinkään pelkästään koirankoulutuskurssi vaan nimenomaan omistajien ja koirien yhteinen kuntoiluryhmä. Koirat ovat mukana sparraajina ja innostajina, ovathan ne usein uskollisimpia lenkkikavereitamme lähipiiristämme.

Kurssia voi tilata minulta suoraan tai toivoa kurssia yhteistyöopisoihini, joita tällä hetkellä ovat: Järvenpään Opisto, Mäntsälän kansalaisopisto, Omnia.

Kurssilla tutustutaan uudesta kulmasta mm. henkilöetsintään, jäljestämiseen, koirasuunnistukseen, koiratanssiin, maastoagilityyn, koirahierontaan, temppuihin ja hihnakävelyyn. Ryhmäkohtaisesti aiheena voi olla myös mm. koiran sosiaalistaminen, ihmisarkuuden siedättäminen, omistajan ja koiran välisen kommunikaation vahvistaminen ja koirakon vuorovaikutuksen parantaminen.

Kaikki kurssilla jaettava materiaali on luottamuksellista.

 

https://www.facebook.com/groups/658782997528227/?fref=ts

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS