Kouluttautumista ilman lemmikkiä

Keskusteluryhmät starttaavat lähiaikoina

Vuosi 2018 aloitetaan vauhdikkaasti! Eläintenkouluttaja ja psykiatrista hoitotyötä tekevä Suzanne Lindgren ja Rescueyhdistys Kulkurit ry tarjoavat yhteistyössä eväitä haastavan lemmikin kanssa pärjäämiseen sekä eläinsuojelutyötä tekeville tukiryhmien muodossa.

Kurssit järjestetään yhdistyksen Hobo-talolla Tuusulassa tammikuussa. Kursseille osallistuminen ei kuitenkaan edellytä kuulumista yhdistykseen tai sitä, että lemmikki on tullut rescueyhdistyksen kautta.

Kursseja vetää Suzanne Lindgren, jolla on koulutus sekä eläintenkouluttamisen ammattitutkinnon kautta kuin myös psykiatrisen hoitotyön koulutus ja työkokemusta terapiatyöstä usean vuoden ajalta erikoissairaanhoidon puolelta. Suzanne lahjoittaa osan luentojen tuotosta kodittomien eläinten hyväksi, joten osallistumalla tuet samalla Kulkurien eläinsuojelutyötä.


Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Aika:
Tukiryhmä haastavien lemmikkien omistajille: tiistait 9.,16.,23., ja 30.1.2018 klo 18.30-20.30
Tukiryhmä eläinsuojelutyötä tekeville: sunnuntait 7.,14., 21., ja 28.1.2018 klo 15-17.00

Hinta:
40 €/kurssi (tuotosta 25 % ohjataan Kulkureille)

Paikka:

Hobo House, Myllypadontie 34, Tuusula.
Kun käännyt Myllypadontieltä pihaan, valitse kahdesta tiestä vasemmanpuolimmainen (vie enemmän ylöspäin). Jätäthän auton alas tien varteen.


Ilmoittautumisohjeet:

Ilmoittautumiset sähköpostitse: annsuzanne.lindgren(at)gmail.com

Kerro ilmoittautuessasi oletko tulossa: a) haastavien lemmikkien omistajien ryhmään vai b) eläinsuojelutyötä tekevien tukiryhmään.

Ryhmät kootaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi siinä vaiheessa, kun järjestäjä vahvistaa tiedot. Tämän jälkeen peruuttamisoikeus on 14 vrk, jonka jälkeen kurssimaksu ei palaudu kuin lääkärin todistuksella eli sairastumisen vuoksi.

http://kulkurit.fi/tukiryhmat-alkavat-tammikuussa/

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS