Malli asiakassopimuksesta

Teemme aina kirjallisen asiakassopimuksen ennen koulutusta

Molemmin puolinen luottamus on tärkeää kun aloitetaan yksilökoulutus ja ohessa malli perustyyppisestä asiakassopimuksestani perustietojen osalta.

 

ASIAKASSOPIMUS

Omistajan tai omistajien perustiedot/

Nimi: Osoite: Puhelinnumero: Sähköpostiosoite:

Koiran taustatiedot/

Nimi ja/tai kutsumanimi:

Koiran ikä ja sukupuoli:

Steriloitu/ Kastroitu: KYLLÄ / EI ( ympyröi oikea vaihtoehto )

Koiran rotu tai rodut + väri:

Koiran mahdolliset krooniset sairaudet: ( esimerkiksi nivelrikko, epilepsia )

Kauanko koira on ollut sinulla:

Kerro vapaamuotoisesti miten ja milloin koira on tullut sinulle? ( esimerkiksi: kasvattajalta/vuonna tai adoptoitu/mistä/milloin )

Kouluttajan kanssa todettu työskentelyn aihe:

Toteuttamistapasuunnitelma:

• KÄYTÄNNÖN HARJOITUKSET:

• SÄHKÖPOSTINEUVONTA:

• PUHELINTUKI:

• VIDEO-OHJEET:

• MUU:

Kokonaiskustannus-arvio ( sisältäen kaikki kulut ja sopimukseen kirjatut harjoitusmäärät ) :

Tätä sopimusta on laadittu kaksi kappaletta, yksi kummallekin osapuolelle. Se on voimassa näillä ehdoin joko 3 kuukautta allekirjoituspäivämäärästä TAI yhden kokonaisen koulutusjakson loppuun. Mikäli asiakas keskeyttää kurssin, palautetaan maksusta pitämättömien kurssikertojen osalta 50% osuus. Jos kouluttaja on estynyt kokonaan pitämään koulutuksen, palautuu koko kurssimaksu asiakkaalle niiltä kerroilta. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kurssi viimeistään 7 vrk ennen kurssin alkua maksutta. Tämän jälkeen kurssin peruuttamisesta huolimatta asiakkaan tulee suorittaa 50% kurssimaksusta. Alle 24 h kurssin alusta peruutettu kurssi ei vapauta asiakasta kurssimaksusta vaan hänen tulee maksaa täysi kurssimaksu. Asiakkaan tulee huolehtia omasta vakuutusturvasta.

Paikka ja päivämäärä:

Allekirjoitus ja nimenselvennys/

Asiakas

Kouluttaja

LIITE ASIAKASSOPIMUKSEEN KOULUTTAJAN ESITTELY

*Suzanne Lindgren (1981) on toiminut eläinsuojelutyössä vuodesta 2001, painottuen erityisesti rescuekoiriin ja löytökissoihin

*Koirienkoulutusta hän on tehnyt vuodesta 2010, jolloin alkoivat pyöriä hänen kehittämänsä ”Koiran Kanssa Kuntoilemaan”-kurssit

* Tällä hetkellä Suzanne suorittaa Eläintenkouluttajan ammattitutkintoa Helsingissä ja toimii Auringonkoirat ry.n käytösneuvojana Suomessa sekä Espanjassa. Lisäksi kurssitoiminta pyörii ympärivuotisesti ja Suzanne tekee myös töitä yksityisasiakkaiden parissa.

* Suzannesta löytyy lisätietoa kotisivulta: www.suzannelindgren.fi

KOULUTTAJAN ETIIKKA JA KOULUTUSMETODIT Kaikki koulutus perustuu koiralähtöiseen operanttiin ja positiiviseen koiran käsittelyyn, jossa ei-toivottua käytöstä ei huomioida ja toivottua käytöstä vahvistetaan palkitsemalla. Koulutuksessa ei käytetä fyysisiä pakotteita, tuoteta koiralle kipua tai käytetä mitään sellaisia metodeja, jotka voisivat aiheuttaa koiralle pelkoa tai tarpeetonta stressiä. Stressittömyys pyritään takaamaan jo siinä vaiheessa kun koulutusryhmiä kootaan ja siksi ryhmiini voivat osallistua myös sellaiset arat koirat, jotka usein eivät pärjää muissa ryhmissä.

Kaikki koulutukseni ovat avoimia kaikenlaisille koirille rotuun katsomatta, kunhan koira on yli 6 kuukautinen, rokotettu ja ei kärsi mistään akuutista terveysongelmasta. Krooniset kiputilat eivät ole automaattinen este kurssille osallistumiselle kunhan kivut ovat hallinnassa ja niistä kerrotaan selkeästi kouluttajalle. Juoksuiset tai valeraskaudesta kärsivät koirat eivät voi koulutuksiin osallistua. Lisäksi jos koiralla on esimerkiksi vaikea-asteinen ja oireileva spondyloosi tai polvien patellaluksaatio kurssille osallistumisesta tulee keskustella kouluttajan kanssa.

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS